PRÀCTIQUES

Si estàs interessat/da en aprendre i/o profunditzar en el treball d’acompanyament a nens i families, a Moixaina oferim pràctiques guiades amb tutories personalitzades  individuals i/o grupals.

La idea es donar-vos a vosaltres la oportunitat d’estar verdaderament inmersos en el que significa el treball en un espai d’aquestes característiques i a nosaltres la facilitat per a conèixer-vos en profunditat i poder seleccionar a educadors que en el futur puguin formar part de l’equipo, ja sigui de forma estable, per a substitucions o activitats concretes sobre temes en els que sigueu especialistes.
 
Les modalitats de participació podràn adaptarse una mica a la particularitat de cada cas segons les vostres necessitats, formació prèvia a nivell teòric i experiencial, disponibilitat horària / temporal i situació econòmica.
 
Si vols més informació, explicant-nos una mica sobre tu a cv.practiques@gmail.com
 

 

FORMAR PART DE L’EQUIP
 
Estem interessats en conèixer persones que tinguin experiència prèvia en educació lliure i/o activa, tant pel que fa amb els petits com amb les seves famílies.
Si voleu visitar-nos i que ens poguem conèixer amb més profunditat, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del mail cv.practiques@gmail.com