MiniMoixaina

Per al curs 2018/19 volem obrir un grup de bebés acompanyats de les seves mares i/o pares.  La idea seria trobar-nos de moment un parell de dies a la setmana. El grup el conduiria jo, la Laia, que després d’onze cursos a Moixaina, he sigut mare de dos bebès. Sentint tant  propera l’aventura de la maternitat i la paternitat, em ve molt de gust tornar a Moixaina aportant aquest nou espai.

Encara està en gestació però penso que seria interessant estructurar dues propostes: una per a bebés que encara no es desplacin de forma autònoma, i una segona per a bebés  que ja explorin el món per ells mateixos i fins als 2’5 anys.  En la primera proposta centrariem les trobades en conversar entre adults de temes al voltant de la criança i en activitats de contacte entre mares/pares i bebés. La segona proposta seria més com un miniMoixaina, on l’objectiu seria preparar l’espai per a la descoberta i l’experimentació dels petits i a la vegada guiar i proposar reflexions als adults  sobre com acompanyar-los.

Si esteu interessats en aquest espai m’agradaria que m’escriguessiu un mail per ajudar-me a definir quins horaris i formats serien els més adequats per a vosaltres.

contacte: minimoixaina@gmail.com