Pràctiques / CV

 

PRÀCTIQUES

Si estàs interessat/da en aprendre i/o profunditzar en el treball d’acompanyament a nens i families, a Moixaina oferim pràctiques guiades amb tutories personalitzades  individuals i/o grupals.

La idea es donar-vos a vosaltres la oportunitat d’estar verdaderament inmersos en el que significa el treball en un espai d’aquestes característiques i a nosaltres la facilitat per a conèixer-vos en profunditat i poder seleccionar a educadors que en el futur puguin formar part de l’equipo, ja sigui de forma estable, per a substitucions o activitats concretes sobre temes en els que sigueu especialistes.
 
Les modalitats de participació podràn adaptarse una mica a la particularitat de cada cas segons les vostres necessitats, formació prèvia a nivell teòric i experiencial, disponibilitat horària / temporal i situació econòmica.
 
ENVIAMENT DE CURRÍCULUM
 
 En aquests moments no tenim vacants per a oferir-vos feina, pero guardarem el vostre currículum per si el necessitem més endavant. Per nosaltres el més adequat de cara a formar un equip és conèixer-nos en profunditat a través d’un procés de pràctiques i d’aprenentatge conjunt. Si voleu visitar-nos podeu posar-vos en contacte a través del mail espaimoixaina@gmail.com