El camí de la criança conscient i l’educació respectuosa té tantes llums com ombres. Inentar educar d’una manera diferent a com hem estat educats i la manca de referents propers pot fer que en molts moments ens sentim insegurs o plens de dubtes sobre com acompanyar als nostres fills i filles.

A les sessions d’assessorament us escoltem sense judicis i us ajudem a ampliar la mirada, a comprendre millor i a desplegar les diferents cares d’una situació per entre tots intentar buscar possibles perquès i possibles solucions que s’adaptin a la vostra familia.

Et parlarem sota el focus de l’educació lliure, viva i activa, el joc i el moviment lliure. Ens fixarem en l’edat i el moment maduratiu, mirarem d’aprop la pròpia història de la criatura i la del context familiar, i posarem ènfasi en com millorar en la comunicació i la connexió. Per nosaltres les fórmules mai són infalibles i els mètodes son quelcom que construim, destruim i reconstruim cada dia.

Et donarem la perspectiva que hem adquirit després de molts anys acompanyant families, t’aportarem la teoria de qui ens inspira i l’experiència pràctica de les nostres propies maternitats.

Atendem consultes per a families amb criatures entre 0 i 6 anys.

Les sessions individuals d’una hora tenen un preu de 40€. Un cop ens expliqueu el motiu de la vostra consulta decidirem conjuntament quina integrant del nostre equip és les més adequada per a atendre el vostre cas particular. Posteriorment a la sessió farem un petit seguiment per saber com esteu.

Si penseu que voldreu aprofundir una mica més o consultar en altres moments, oferim un pack de 3 sessions, per usar quan vulgueu, per 95€.

Per a més info ens podeu escriure a minimoixaina@gmail.com