QUI SOM

Moixaina som una cooperativa dedicada a donar suport a les famílies en l’aventura de criar d’una forma més humana, respectuosa i empàtica, alhora que facilitem la creació de comunitat entre persones que pensen l’educació com un dels pilars principals per a una societat futura més justa i madura.

Treballem en tres eixos:  acompanyem a les criatures en el seu dia a dia, assessorem i cuidem a les famílies i fem formació per a estudiants en pràctiques.

Des de l’any 2005 els nostres serveis estàn enfocats a difondre la importància del joc i moviment lliures, la comunicació no violenta i el vincle sa entre mares, pares, filles i fills des de la mirada de l’educació lliure, viva i activa.

El nostre tret diferencial és la nostra forma d’incloure a la familia al projecte: facilitem la conciliació familiar posant al centre el necessari vincle d’aferrament dels primers anys de criança. Per nosaltres, ajudar a fer possible aquesta integració és un punt ineludible quan parlem de fomentar la salut mental de les generacions presents i futures. És per això que facilitem un espai en el que mares i pares puguin teletreballar, estudiar, emprendre o fer activitats d’autocura mentre els seus petits estàn a prop.

Oferim:

Un espai de joc lliure i aprenentatge per a criatures de 3 a 6 anys amb un gran espai exterior, on s’acompanya posant el focus en el respecte per la persona que cadascú és, els seus processos de desenvolupament i els límits que tot grup necessita per funcionar. Preparem espais rics en materials on les activitats sorgeixen de forma espontànea i segons l’interès dels nens i nenes.

Grups de criança per a criatures de 0 a 3 anys acompanyades, on fomentem la reflexió, la comunicació i el recolzament entre famílies com a forma d’evitar l’aïllament i la soledat que tantes vegades suposa aquesta primera etapa tan intensa de la criança.

Espai de coworking familiar on les mares i pares poden treballar mentre els seus petits estàn adaptant-se a l’espai o sempre que ho desitgin.

Assessorament pedagògic a través de reunions periódiques, individuals I grupals sobre temes d’educació i criança, xerrades, cursos, tallers, etc.

Acompanyament terapèutic i grups d’artteràpia per a les persones que sentin la necessitat de ser acompanyades d’una forma més profunda o dedicar un temps al seu creixement personal.

Pràctiques guiades per a estudiants o persones que desitjin aprendre la nostra forma de treballar. Fem un seguiment personalitzat amb tutories individuals i grupals.